Powered By Blogger

joi, 3 martie 2011

Nota 10

Nota 10 pentru demnitate Primului Ministru Kevin Rudd - Australia

Musulmanilor care doresc să trăiască după legile islamice li s-a pus în vedere să părăsească Australia , în contextul în care guvernul a ţintit radicalismul într-o încercare de a decapita potenţiale tentative de atac terorist.

Citat:
"IMMIGRANTS, NOT AUSTRALIANS, MUST ADAPT. Take It Or Leave It. I am tired of this nation worrying about whether we are offending some individual or their culture. Since the terrorist attacks on Bali , we have experienced a surge in patriotism by the majority of Australians.”

…….. IMIGRANŢII ŞI NU AUSTRALIENII TREBUIE SĂ SE ADAPTEZE. Asta e, vă convine sau nu. Sunt sătul de îngrijorarea acestei naţiuni în privinţa ofensării unor indivizi sau a culturii acestora. De la atacul terorist din Bali încoace suntem martorii unui val de patriotism venit din partea majorităţii australienilor.
 
Această cultură s-a creat în peste două secole de zbateri, încercări şi victorii a milioane de bărbaţi şi femei în căutarea libertăţii.
  Vorbim mai cu seamă ENGLEZA, nu spaniola, libaneza, araba, chineza, japoneza, sau orice altă limbă. În consecinţă, dacă doriţi să fiţi parte a acestei societaăţi, învatati limba!
 
Majoritatea australienilor cred în Dumnezeu. Asta nu e vreo aripă creştină de dreapta sau o presiune politică, ci un fapt, întrucât bărbaţi şi femei de credinţă creştina, pe principii creştine, au fondat această naţiune, ceea ce este clar documentat. E cu siguranţă adecvat a se afişa asta pe pereţii şcolilor noastre. Dacă Dumnezeu este o ofensă pentru voi, vă sugerez să consideraţi o altă parte a lumii ca fiind casa voastră, întrucât Dumnezeu este parte a culturii noastre.
 
Vom accepta credinţele voastre fără a vă întreba de ce. Tot ce vă cerem este să o acceptaţi pe a noastră si să trăiţi cu noi în armonie şi bucurie paşnică.
  Aceasta este PATRIA NOASTRĂ, PĂMÂNTUL NOSTRU şi STILUL NOSTRU DE VIAŢĂ şi vă vom permite orice oportunitate pentru a vă bucura de toate acestea. Dar imediat ce încetaţi a va mai plânge, vaiţa şi îngrozi de Steagul nostru, de Onoarea noastră, de crezul nostru Creştin, de Stilul nostru de Viaţă, vă recomand cu caldură să profitaţi de o altă mare liberatate australiană,
                           LIBERATATEA DE A PLECA.

 
Dacă nu sunteţi fericiţi aici, atunci PLECAŢI. Nu v-am obligat noi să veniţi aici. Voi aţi solicitat să fiţi aici. Aşadar, acceptaţi ţara pe care VOI ati dorit-o."
            Prime Minister Kevin Rudd - Australia

3 comentarii:

Ilonely spunea...

unde mai pui că noi,românii,nici nu sîntem imigranţi sau minoritate etnică,în România!
cui să-i pese...?hoţii nu prididesc a căuta prin buzunarele ţării şi-ale noastre,dîndu-le unora timp pentru a plănui un nou război de secesiune.
să le bubuie!!!
domnule Ciomu,aici-aici!!!în parlament e mult de lucru...cu capul!

almoto spunea...

www.raspunsislamului.ro

almoto spunea...

www.raspunsislamului.ro