Powered By Blogger

marți, 20 martie 2012

Ieşi cu persoane sub nivelul tau?


  Persoanele cu care te întâlneşti sunt peste sau sub nivelul tău? Influenţele astrale şi programarea mintală dobândită în timpul copilăriei au legătură cu tipul de oameni cu care te întâlneşti şi cu care ai relaţii.

   Diferite combinaţii de zodii şi influenţe planetare coincid cu motivele pentru care tindem să ieşim cu persoane aflate sub nivelul nostru de inteligenţă, venituri şi altele. Sau de ce suntem atraşi de cei care se înalţă deasupra noastră în aproape toate privinţele?
 Întâlniri sub nivel...

   Această problemă se aplică atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi. Cei nesiguri pe ei înşişi şi care s-au convins că nu merită o persoană realizată, minunată, cu venituri frumoase sau care oferă multe. Ei stau mai mult acasă cu un partener care are nevoie de ei – şi astfel se simt acceptaţi.
Implicarea într-o relaţie de co-dependenţă – care necesită ca un partener să ofere mereu, iar celălalt în postura copilului etern sau a neajutoratului, este evident nesănătoasă – şi totuşi foarte răspândită.
Din punct de vedere astrologic, o concentrare asupra zodiilor Rac şi Peşti şi/sau multe influenţe din partea lui Neptun este relaţionată cu tendinţa de orientare spre persoanele care nu funcţionează corect. Neptun în a Şaptea Casă, fie în harta nativă fie în tranzit, în special când este în conjuncţie cu Descendentul, poate determina un şir de întâlniri şi parteneri care au mereu nevoie de sprijin sau sunt dependenţi.

   Dacă oricăruia dintre părinti îi lipseşte stima de sine sau are probleme majore de sănătate, şi acest lucru este preluat de copil. Astfel copilul nu va avea acces spre credinţele sănătoase cu privire la aşteptările de la viaţă, iar acest lucru se transpune într-o relaţie nesatisfăcătoare.

   Configuraţiile astrologice posibile pentru aceasta pot fi indicate de contactele Saturn/Soare, Saturn/Venus, Saturn/Marte sau Staurn/Luna, precum şi de altele.

Întâlniri peste nivel...

  Dacă ai tendinţa de a ieşi cu persoane superioare nivelului tău, atunci probabil că ai probleme legate de stima de sine, însă poate speri ca minunatul tău partener te va ajuta să te transformi din răţuşca cea urâtă sau broscoi în prinţesă sau prinţ, aşa cum îţi doreşti să fii.

  În cazul contactelor Saturn/Jupiter poate apărea scenariul în care tu îţi doreşti să îţi îmbunătăţeşti viaţa, însă ai sentimentul că partenerul va afla că „te prefaci”.

  Pluto, planeta pitica, este un alt vinovat atunci când vine vorba de stricarea relaţiilor, în special în conexiunile Pluto/Venus. Deşi Pluto se poate transforma, adeseori apare în postura unui obstacol pe care nu îl putem depăşi, lucru care, din nou, poate proveni de la părinţii noştri.În relaţii este posibil să atragem persoane ratate, fără nicio direcţie în viaţă, indiferent la câţi terapeuţi, şamani sau energeticieni îi ducem. Îţi poartă pică pentru că te amesteci în treaba lor, iar tu urăşti faptul că nu depun nici un efort pentru a se îmbunătăţi.
 Putem să îi atragem şi pe cei care au complexe legate de putere, care simt că este datoria lor să ne transforme în imaginea ideală deoarece consideră că ei sunt perfecţi. Deşi depunem efort să încercăm, inima nu este convinsă.
Relaţiile presupun eforturi, însă unele sunt balansate într-o direcţie sau în alta şi părea că nu există speranţa reuşitei. Dacă vezi că ieşi frecvent cu parteneri peste sau sub nivelul tău şi simţi că rezultatele sunt de fapt eşecuri, atunci ar trebui să cauţi cauza la rădăcină.

  Cheia este să fii conştient. După ce vezi ,ce faci şi de ce faci lucrul respectiv, este mult mai uşor să faci schimbări de durată şi să te bucuri de partenerul visurilor tale ....

................

Un comentariu:

Dan-Ioan spunea...

....şi câteva SFATURI de viaţă:
Motto: “Când te opreşti să alergi după lucrurile greşite, le dai lucrurilor bune şansa de a te găsi”

Nu mai petrece timp cu persoanele nepotrivite. Viaţa este prea scurtă pentru a o petrece cu oameni care nu merită. Dacă cineva te vrea în viaţa lui, îţi va face loc în ea, nu trebuie să te baţi tu pentru un loc acolo. Niciodată, dar niciodată, nu încerca să te bagi cu forţa în sufletul cuiva care trece cu vederea valoarea pe care o ai. Aminteşte-ţi mereu că prieteni adevăraţi nu-ţi sunt cei ce sunt lângă tine când eşti fericit, ci cei care îţi sunt aproape când ţi-e cel mai greu.