Powered By Blogger

miercuri, 9 octombrie 2013

ADEVĂRUL despre vaccinare

 
Un film documentar despre vaccinuri şi despre cum acestea cauzează mai multe probleme decât ajută. Acesta este un documentar şocant, dar extrem de informativ, în care 15 oamenii de ştiinţă, incluzând-o pe Viera Scheibner (doctor cercetător), cinci medici şi alţi cercetători, dezvăluie legătura dintre boli şi vaccinuri. Cu atât de multă promovare medicală şi din partea guvernului a vaccinării cu scopul declarat de prevenire a bolilor, acest documentar este în mod clar dedicat prezentării celeilalte fețe a problemei care nu se spune părinţilor şi altor persoane. Rezultatul este un act condamnabil de ineficienţă a vaccinurilor şi a efectelor lor, de multe ori dăunătoare.
Actul vaccinării trebuie înţeles, în ultimă instanţă, ca un act de introducere de material genetic străin direct în fluxul sanguin. Campaniile de vaccinare în masă au avut un impact covârşitor asupra populaţiei, în sensul că au condus, pe termen lung, la mutaţii genetice imprevizibile şi la alterarea în sens negativ a codului genetic uman. Legătura dintre mutaţiile genetice şi oncogeneză (apariția cancerului) la om a fost demonstrată ştiinţific, iar creşterea incidentei şi mortalităţii prin cancer este o realitate a zilelor noastre.
Pe de altă parte, apariţia virusurilor atipice, nemaiîntâlnite până acum, legate de contaminarea vaccinurilor, arată că, în momentul în care orice material biologic este introdus direct în curentul sanguin, posibilităţile de contaminare sunt practic nelimitate şi imposibil de controlat la nivelul ştiinţei actuale.
Comunitatea medicală, care, de bunăvoie, a depus jurământul lui Hippocrat, căreia societatea i-a încredinţat nobilă grijă pentru sănătatea populaţiei şi care este respectată în plan social tocmai pentru acestea, este chemată la reformularea atitudinii faţă de vaccinare, în general.
Vaccinarea este considerată, în primul rând, o procedură profilactică, aplicată copiilor şi adulţilor sănătoşi. Pentru sugari şi copii, în mod special, vaccinarea este considerată obligatorie la noi în ţară. În acest sens, o reevaluare a raportului real risc-beneficiu în vaccinare ar fi binevenită. Noţiunile de “vaccinare în masă” şi “vaccinare obligatorie” merită efortul de reconsiderare.



Printre concluziile pe care le veţi afla dacă veţi citi cele ce urmează:
1. Vaccinurile nu funcţionează;
2. Vaccinurile cauzează bolile pe care ar trebui să le prevină;
3. Vaccinurile prezintă un risc pentru copii;
4. S-a complotat la pacălirea publicului;
5. S-a facut tot posibilul să se împiedice studiile de siguranţă ale vaccinurilor;

Un scurt sumar a celor mai importante argumente care sustin NON-VACCINAREA:

1. Vaccinurile contin o combinatie de cel putin 39 de metale grele deosebit de toxice, substante care cauzeaza cancer, chimicale toxice, virusi vii si modificati genetic, bacterii, ser contaminat cu virusi animali si material genetic strain, decontaminanti si adjuvanti extrem de toxici, antibiotice netestate, dintre care niciunele nu pot fi injecatate fara pericol. Contaminantii din vaccin includ, contaminanti virali bovini (vaci), aviari (gaini) si virusi si bacterii din maimute, cum ar fi streptococul din vaccinul DTP Diftero-Tetano-Pertussis [Pediatrics, Vol. 75, No. 2, Feb 1985] si Serratia marcesens din vaccinul anti-influentz (sezonul de influentza din 2004).
2. Nu exista studii stiintifice care sa determine daca, intradevar, vaccinurile au prevenit boala. Mai degraba, graficele de boala arata ca vaccinurile au fost implementate la sfarsitul epidemiilor, cand boala se afla deja in stadiul final. In cazul variolei, de fapt, vaccinul a cauzat o crestere brusca in imbolnavirile de variola inainte ca reactiile publice ulterioare sa duca la retragerea acestui vaccin.
3. Nu exista studii de lunga durata pentru cercetarea sigurantei vaccinurilor. Se fac teste pe durata scurta unde pacientii vaccinati sunt verificati in comparatie cu un alt grup caruia i s-a facut un alt vaccin. Tehinc vorbind, aceste teste ar trebui sa se desfasoare in comparatie cu un grup nevaccinat. Nimeni nu prea stie ce fel de protocoale sunt urmate intr-un domeniu atat de sustinut de industrie cu teste sponsorizate de industrie.
4. Mercurul, aluminiul si virusii vii din vaccinuri pot fi in spatele imensei epidemii de autism (1 din 110 cazuri in SUA), fapt admis si de Instanta Vaccinului in SUA.
5. Ambele vaccinuri, variola si Polio Oral sunt facute din ser din maimuta. Acest ser a ajutat multi virusi de maimuta sa intre in sistemul circulator uman. Din toate acestea, singurul virus cercetat este SV40, care s-a descoprit ca fiind cancerigen. Acesti virusi continua sa fie prezenti in vaccinuri. Prezenta virusului SV40 in variate celule canceroase umane a fost demonstrata. Se stie astazi ca virusul este pasat viitoarelor generatii, acesta fiind prezent in laptele matern dar si in sperma umana.
6. Numarul de cazuri de polio a fost in declin inainte de administrarea la scara mare a vaccinului Salk. Cazurile care inainte se raportau drept polio, astazi se inregistreaza drept meningita. Riscul de a contracta polio de la un virus viu este mult mai mare decat de la un virus din natura.
7. Multi medici argumenteaza ca bolile din timpul copilariei sunt datorita sistemului imunitar pus la treaba de catre organism. Suprimarea acestor boli duc la un sistem imunitar subdezvoltat cauzand diverse boli autoimune in adulti precum diabet si artrita, care au devenit o epidemie in zilele noastre.
8. Vaccinurile suprima imunitatea naturala a organismului iar corpul nu mai are anticorpi naturali. Laptele matern nu mai contine acesti anticorpi naturali, drept pentru care copilul nu mai poate fi protejat impotriva bolilor.
În SUA, efectele adverse ale vaccinurilor sunt inregistrate iar guvernul ofera victimelor compensatii de milioane de dolari (cel mai recent caz in Instanta Vaccinurilor se pare ca a primit pana la 200 de milioane de dolari compensatie). In SUA, pana acum , instanta a platit aproape 2 miliarde de dolari in daune.
Vaccinurile incearca sa creeze imunitate umorala (in sange) in timp ce cunoastem faptul ca imunitatea se dezvolta la diverse nivele: umoral, celular si specific pe organe. Noi inca nu cunoastem suficient de multe despre sistemul imunitar, drept pentru care nu ar trebui sa interferam cu el.
9. Pe langa vaccinarea din copilarie, vaccinurile la moda care contunua sa apara, cum ar fi Vaccinul anti Gripa Porcina, Anti Gripa Aviara, Gardasil, anti virusul HPV si vaccinul antigripal anual, continua sa degradeze sanatatea oamenilor de-a lungul vietii. Yves Thomas, directorul Centrului Gripal National din Geneva a spus ca” dezbaterea si argumentele care s-a petrecut in jurul virusului influentza (AH1N1) acum doi ani, a marit neincrederea publicului in ce priveste vaccinul sezonal anti gripal”. In 2010, Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a fost acuzata ca a dramatizat cazurilor de influenza pe plan mondial cu scopul de a mari volumul de vanzari ale vaccinurilor, intrucat multe tari au semnat contracte care stipuleaza achizitii automate de vaccinuri in momentul in care OMS emite cel mai inalt nivel de alerta.

 

Concluzie:
 
Nu te lasa intimidat de medici, ei nu sunt Dumnezeu si mai mult ca probabil ei sunt dezinformati, multi dintre ei fiind corupti sau nu vor sa recunoasca pericolele vaccinurilor. Majoritatea scolilor iti vor oferi dreptul la non-vaccinarea copilului daca-l ceri. Nu exista lege care sa-ti ia acest drept. Scutirea de vaccinare se ofera in general oamenilor care au un sistem imunitar compromis, allergii la componentele din vaccin sau obiectii puternice. Toate statele in afara de West Virginia si Mississippi accepta scutiri pe baza religioasa, iar 20 de state permit parintilor sa invoce motivatii filozofice. Informeaza-te pe acest subiect, intrucat este vorba de viata copilului tau!

Mesaj Ce-i cu noi? : Ai făcut copil? Asta e, acum trebuie să ai grijă de el! Oamenii tind să-şi simplifice şi să-şi uşureze viaţa cât mai mult, pe toate domeniile. Legat de sănătatea copilului tău, ştiu că cel mai simplu, pentru tine ca părinte, ar fi să te încrezi orbeşte în sfaturile medicilor, CĂ DAIA SUNT MEDICI, nu-i aşa? Sigur, e mai simplu să-ţi dai copilu pe mâna medicilor, decât să citeşti şi să afli adevărul despre vaccinuri. Dacă îţi vei trimite copilul la vaccinat, dacă vei crede orbeşte într-un sistem medical putred de corupt şi incompetent ca cel din România, şi NU vei citi mai multe detalii despre MINCIUNILE INDUSTRIEI VACCINURILOR şi PERICOLELE VACCINURILOR PENTRU COPII, doar pentru că “mi-e lene să citesc” sau “nu am chef să citesc” sau “nu am timp să citesc”, vei demonstra că eşti un părinte INCONŞTIENT (dar mie îmi place să fiu mai direct la fazele astea: vei demonstra că eşti un părinte CRETIN), care cu bună ştiinţă alege să distrugă sănătatea şi viitorul propriului copil.

Un comentariu:

Ilonely spunea...

Falsa problemă a vaccinurilor ,de fapt,se reduce la nebunia corporaţiilor farmacologice care aruncă omenirea în boli circumstanţiale de care o "salvează".ACUM!
Gîndind A Priori,mai cugetăm si gîndind A Posteriori,le utilizăm fiindcă au salvat multe vieţi.
Aşa mă duce pe mine capul...