Powered By Blogger

joi, 15 martie 2012

A ajuns omul pe luna?

    Zeci de imagini au făcut înconjurul Globului pe 20 iulie 1969, când echipajul Apollo 11, format din cosmonauţii Neil Armstrong, Buzz Aldrin şi Michael Collins, a marcat prima prezenţă a omului pe Lună.
    A fost un moment unic în istorie, iar lumea părea să se fi schimbat definitiv odată ce Armstrong a fost primul om pe Lună. Cu toate acestea, în curând au început să apară îndoieli despre autenticitatea aselenizării, un mister care continuă până în zilele noastre şi în jurul căruia s-a conturat o adevărată teorie a conspiraţiei. Mai mulţi oameni de ştiină au ridicat o serie de întrebări care nu şi-au găsit încă răspunsul. În acest film documentar, oameni de ştiinţă şi experţi vorbesc despre posibilitatea ca agenţia spaţială americană să fi trucat imaginile din timpul misiunii Apollo 11.
Dacă nu există aer pe Lună, de ce drapelul american flutura în imaginile difuzate după încheierea misiunii? Există posibilitatea ca fotografiile NASA să fie trucate? Este oare posibil ca oamenii să supravieţuiască radiaţiilor letale din spaţiul cosmic? Conform lui David Persey, fotograf şi regizor renumit, dovezile unui trucaj se află chiar în fotografiile şi imaginile NASA. El susţine că multe dintre ele conţin inconsistenţe şi anomalii care conduc spre o singură concluzie: călătoria pe Lună a fost regizată de către americani.

2 comentarii:

Ilonely spunea...

http://www.ziare.com/magazin/spatiu/teoriile-conspiratiei-si-zborul-pe-luna-galerie-foto-1082483
Persoanele convinse ca in spatele fiecarui eveniment nefericit se afla un complot al guvernelor sau al unor organizatii secrete sunt total refractare la logica rationamentelor care sustin altceva.

Cel putin aceasta este concluzia la care au ajuns specialistii din cadrul Universitatii din Kent, in urma realizarii unui studiu publicat in paginile revistei "Social Psychological & Personality Science", relateaza Giornalettismo.

Convingerea ca guvernele sunt fabrici de minciuni sau ca multinationalele controleaza Pamantul si falsifica tot ceea ce se intampla in realitate la nivel global este caracteristica persoanelor care resping din start orice alta varianta plauzibila.

Ilonely spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.