Powered By Blogger

luni, 26 martie 2012

Zeitgeist infirmat...

   De-a lungul istoriei, oamenii au examinat detaliile privind viaţa, moartea şi învierea lui Isus. Pentru orice observator nepărtinitor, care este gata să examineze Scriptura fără prejudecăţi, dovezile cumulate de Scriptură sunt cu adevărat copleşitoare.
   Biblia ne spune că trebuie să ne ferim de prooroci mincinoşi şi că îi vom cunoaşte după roadele lor. Putem vedea că fructele Cuvântului lui Dumnezeu (Biblia) sunt bune şi oamenii care-L urmează pe Hristos mănâncă fructele Lui şi sunt oameni buni, spre deosebire de oamenii care au creat filmul Zeitgeist pentru a depărta oamenii de la Hristos, să îi determine să nu aibă o relaţie verticală cu Mântuitorul şi să îi facă să îşi piardă credinţa, speranţa şi iubirea. Deci, unde sunt roadele lor bune?
Pentru atei, gnostici şi chiar creştini, “Zeitgeist infirmat” este şocant pentru că acest film documentar demonstrează că filmul Zeitgeist este fals. Pentru timpurile îndoielnice de azi, acest film arată ceea ce se află în spatele învierii lui Isus Hristos. Acest documentar susţine că filmul Zeitgeist a fost făcut de către lideri oculţi care nu doresc altceva decât să-i facă pe oameni să uite de credinţa în Dumnezeu, să îi facă să creadă convingerile lor oculte.
 Să nu fim sclavii acestui “Spirit al Vremii” (Zeitgeist).

Un comentariu:

Ilonely spunea...

Cu cat investigam mai mult despre ceea ce credem ca intelegem, care ne este originea, ceea ce credem ca facem, cu atat mai mult ne dam seama ca suntem mintiti. Suntem mintiti de fiecare autoritate. Ce va face sa credeti, chiar si pentru un minut, ca autoritatea religioasa este singura care niciodata nu a fost atinsa?


Institutiile religioase de pe lumea asta se afla la fundul mocirlei. Institutiile religioase ale acestei lumi au fost puse acolo de aceiasi oameni care v-au dat guvernul, educatia voastra pervertita, care v-au dat cartelurile bancare internationale.


Si asta pentru ca stapanii nostri nu dau doi bani pe voi sau pe familiile voastre. Lor nu le pasa decat de ceea ce le-a pasat dintotdeauna, si anume sa controleze lumea asta blestemata. Am fost indepartati de adevar si de prezenta divina din Univers pe care oamenii au numit-o “Dumnezeu”.