Powered By Blogger

luni, 14 mai 2012

Ancient Aliens, Dovada...

   Ancient Aliens, Dovada (The Evidence) este un film documentar, bazat pe teoria conform căreia extratereştrii au influenţat şi au intervenit în viaţa oamenilor primitivi.
   Analizând texte indiene scrise în limba sanscrită ce datează din anul 3.000 î. Hr., despre care se spune că descriu aparate de zbor sofisticate denumite Vimane, acest film prezintă cercetări exhaustive care ne duc la o singură concluzie: extratereştrii au intrat în contact cu civilizaţiile străvechi şi le-au influenţat devenirea.
   Ca exemple sunt daţi şi megaliţii din Egipt, care sunt consideraţi nişte construcţii mult prea sofisticate pentru perioada în care au fost construiţi, dar şi scrierile evreieşti Zohar, care descriu o maşinărie ce produce mană.
   Serialul Ancient Aliens, lansat în 2010 pe canalul TV History, prezintă ideea că atât textele antice, cât şi religia şi mitologia conţin dovezi ale contactului dintre extratereştri şi oamenii primitivi.






Acest episod postulează că extratereștrii au un plan pentru Pământ şi omenire, şi citează ca dovadă: tăbliţele sumeriene despre care se presupune că descriu anunnakii ca pe o rasă de creaturi care au venit pe Pământ să extragă aur, hieroglifele egiptene despre care se spune că descriu creaturi hibride om/animal; cranii de cristal și cercuri din culturi despre care se spune că ar conține mesaje de la extratereștrii.



Niciun comentariu: