Powered By Blogger

joi, 12 aprilie 2012

Lapte otrăvit!


Pentru fidelii hipermarket-urilor...l-am primit pe email...
 
    Citiţi cu atenţie şi luaţi o atitudine hotărâtă!
Merită gândit bine tot ce scrie aici !
-UNDE SUNT CENTRELE DE COLECTARE A LAPTELUI?
-DE CE ACCEPTAM SA FIM OTRĂVIŢI?

Lapte otrăvit!

O vizită la o pensiune din zona Bran-Moeciu este un prilej de întoarcere la natură, prilej să ne hrănim pe noi şi copiii noştri în mod sănătos. Pentru mine a fost însă şi un prilej să discut cu oamenii din zonă, şi să îmi dau seama unde ne-au adus guvernele din ultimii 21 de ani şi pătrunderea necondiţionată în viaţa noastră a acestor furnicare şi sursa de vânzare a mâncărurilor pline de chimicale şi E-uri, ce curg către noi din rafturile supermarketurilor, de care am fost obligaţi să devenim dependenţi.
     Am discutat astfel cu tanti Miţa, o femeie de 60 de ani, născută şi crescută la Moeciu, pentru care, anul 2010 înseamna unul mai prost de 100 de ori decât anul 1989, atunci când ea avea 20 de vaci, în plin comunism, care însa generau lapte, brânză, caş, pe care tanti Miţa îl dădea la cooperative sau îl vindea direct la Braşov în piaţă, şi din care a reuşit să-şi facă casă pentru ea şi copii ei.

   După 21 de ani de capitalism sălbatic, tanti Miţa, care după trăsăturile feţei arăta tot la fel ca o femeie de 40 de ani din Bucureşti (femeie a cărei sănătate este tocată de stres, zgomot, praf), mai are doar 3 vaci care pasc numai pe munţii din zona Moeciu, însa vrea să mai renunţe la încă două vaci, pentru că centrul de colectare a laptelui de la Bran s-a desfiinţat, întrucât nu mai aveau cui să vândă laptele şi produsele din lapte, astfel încât nu are sens să se mai îngrijească de trei vaci.
  Va mai păstra una singura, pentru că, zice tanti Miţa, "nu înţeleg cum de beţi voi vopseaua aia albă de-i zice lapte, care are miros aşa de zici că-i şampon şi care stă în cutiile ălea de aluminiu!"
  Şi are dreptate. Dacă te uiţi la consistenţa laptelui de vacă de munte, îl vezi cât de gros şi de gras este, mai ales pentru copii şi bătrâni fiind adevărate surse de sănătate, dacă vezi cum se face brânza, fără pastile, fără cheaguri, îţi pui în primul rând o intrebare:
-Dacă centrele de colectare a laptelui de la aceşti producători s-au desfiinţat, astfel încât ei, SINGURII CARE PRODUC ECOLOGIC ŞI SUNT SURSA DE PRODUSE SĂNĂTOASE, fiind deliberat trimişi în faliment, de unde naiba iau ăştia de la Danone, Milli sau Tnuva laptele pentru produsele lor?

 
Mai ţineţi minte de scandalul din 2007 când compania Danone a fost amendată, în iulie, de către Autoritatea Veterinara deoarece nu a informat despre importurile de materie primă, dar reprezentanţii companiei au spus ca nu au aflat la timp despre aceasta prevedere legală? Scandalul s-a chemat 'dioxina în iaurt' şi până la coadă, Danone a ieşit că nu foloseşte substanţe nocive în iaurturile sale şi a urmat apoi o întreagă mascaradă cu Teo Trandafir plimbându-se în halat prin fabrică şi adaugând la kilogramele ei deja existente, altele, în timp ce mânca dintr-un iaurt al acestei companii. (Cine i-a plătit spitalizarea?)

Potrivit informaţiilor furnizate de Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), valoarea amenzii dată firmei Danone a fost de 10.000 de lei, însă atunci am aflat faptul ca singura legătură între produsele făcute de Danone şi laptele sănătos de vacă este doar culoarea albă. Am aflat astfel că Danone a fost amendată pentru că toată "materia prima" (aşa se cheamă chestia din care se face lapte şi iaurturile domnilor, nu se numeşte în actele de import lapte, pentru că nu este lapte, ci "materie primă"), adică pulberile alea albe care apoi se dizolva în apă, pastiluţele, cheagurile alea pline de chimicale, se IMPORTĂ! Mai nimic nu se cumpără din România , de la producători, astfel încât SUNTEM OTRĂVIŢI LENT ŞI NI SE BAGA ACESTE SURSE DE CANCER ÎN CORP şi ne miram de explozia numărului de decese din cancer. Se mai cumpără lapte de la producătorii care au ferme, însă vacile ălea şi laptele lor, în condiţiile în care mănâncă furaje chimicale, şi tot felul de nutrienţi, numai lapte sănătos nu dau.

  Iar tanti Miţa, care în viaţa ei nu a conceput ca vaca ei să mănânce altceva decât iarbă grasă de pe pajiştile munţilor din Moeciu-Bran, a ajuns în raiul capitalist să mai aibă doar 3 vaci, faţă de cele 20 deţinute în timpul iadului comunist... Din păcate nu mai avem timp să ne hrănim sănătos şi acceptam aceste otrăvuri care ni se servesc industrial.

  Un cunoscut, care are facultatea de microbiologie făcută mi-a zis: “La cât lapte se vinde în România şi în general în lume, tu chiar crezi că există atâtea vaci, bivoliţe, oi şi capre să îl genereze? dacă ai ştii ce se bagă în mâncarea noastră ai înnebuni!”, şi i-am spus să nu îmi zică...ca să continui să mă mint frumos.

 
Duceţi-vă copiii la o pensiune de la munte şi daţi-le o săptămână lapte,iaurt, caş, brânză sau unt de stână, să vedeţi cum capătă culoare roşie în obraji în locul palorii zilnice.
Numai de noi depinde ca aceşti ultimi mohicani, aşa cum este şi tanti Miţa, să nu dispară cu totul, şi numai dacă ne vom orienta ca turismul rural, ecologic, şi vom cumpăra de la ei produsele naturale sănătoase, vom putea să salvam pe cei ca tanti Miţa , vom putea să ne mai salvăm cât de cât şi sănătatea noastră, şi vom reuşi să-i boicotăm pe Danone, Milli sau Tnuva şi otrăvurile servite de aceştia. 
Ştiţi de ce? 
Pentru că laptele adevărat de la vaca lui tanti Miţa se strică în 24 de ore, în vreme ce laptele de la Danone, Milli sau Tnuva, asa cum scrie pe cutiile alea de carton cu folii de aluminiu la interior, are termen de valabilitate şi câte 12 luni de zile!!! De la "aracetul" pus în el!

DAŢI MAI DEPARTE, CA SĂ SE ŞTIE CUM SUNT ROMANII INTOXICAŢI DE CĂTRE STRĂINII CARE AU VENIT LA NOI CA SĂ SE ÎMBOGĂŢEASCĂ FĂRĂ SCRUPULE, PE SPINAREA NOASTRĂ.

NU VĂ POT ÎNDEMNA SĂ NU MAI CUMPĂRAŢI PRODUSE LACTATE DE LA ACESTE FIRME, DEOARECE AM VĂZUT CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN ZILELE CÂND AM FOST ÎNDEMNAŢI SĂ NU MAI CUMPĂRĂM BENZINA DE LA STAŢIILE DE BENZINA. ÎNGHESUIALA A FOST ATUNCI ŞI MAI MARE, FAŢĂ DE ZILELE NORMALE.

NE MERITĂM SOARTA, FIINDCĂ NU SUNTEM UNIŢI ŞI NU LUAM FERM ATITUDINE!

Niciun comentariu: