Powered By Blogger

joi, 5 aprilie 2012

Area 51

Celor neinformaţi, terenul sterp aflat la 160 de kilometri de Las Vegas, poate să le pară asemănător oricărui alt petic de deşert. Dar văile sale abrupte ascund o bază militară atât de secretă încât acolo au acces doar cei cu permise de securitate speciale.

Cunoscut sub numele de Area 51 (Zona 51), acest loc este printre cele mai misterioase de pe planetă. Deşi numele Area 51 este folosit în documentele oficiale ale CIA, ea mai este denumită de unii Dreamland, Paradise Ranch, Home Base sau Groom Lake. Facilitatea nu este o bază aeriană convenţională deoarece nu găzduiește unităţi operaţionale.

Ea este folosită pentru programe speciale militare şi de apărare strict secrete, nerecunoscute public de către guvern, armată sau companiile contractoare. Unii susţin că misiunea celor din Area 51 este să dezvolte şi să testeze noi arme. Alții pun natura secretă a bazei pe seama cercetărilor care s-ar face aici pe OZN-uri, asociind această idee cu fenomene stranii care ar fi apărut în zona bazei militare. Acest documentar ne prezintă cele mai controversate teorii despre Area 51 şi ce ascunde ea.

2 comentarii:

Ilonely spunea...

Un lucru nu prea pricep,si nu mi se pare logic:
1 ) Bob Lazar afirma ca noi suntem de 10.000 de ani vizitati de acestia , si ei aveau dovezi cu fotografii de atuncea...
- Omenirea incurs de 80 ani a fost in stare de la avion cu panze pana la aterizarea pe luna. Ok daca mai punem si schitzele lui Leonadro Davinci avem peste 500 de ani.
Si "indivizii" tot aceasi tehnica o au avut si acum 10.000 de ani,( ceea ce priveste functionarea OZN.-lui) apoi incat si oamenii de stiinta in zilele noastre cam pricep cel putin teoretic cum functioneaza.
Intrebarea este: - insemana ca tehnica lor nu a mai evoluat, sau in zilele noastre se plimba cu "jafuri ireparabile " prin Univers..?

Ilonely spunea...

Chiar asa....e mai mult decat ciudat ca formele si abilitatile tehnice ale OZN urilor se upgradeaza odata cu progresul tehnologic al omenirii...

Parerea mea...
Bob Lazar e un mitoman care probabil a ocupat vreo functie pe acolo pe unde zice el insa la un moment dat a fost dat afara sau a parasit de buna voie si nesilit de nimeni postul ...si ajuns pe strada a fost pus in situatia de a supravietui....de aici interviurile si restul faptelor expuse de el...

De ce?....De ce nu e inca in groapa?...De ce nu s-a "ocupat" nimeni de el?...Pai pentru simplul fapt ca "gogosile" pe care le toarna sunt in tandem cu scopurile "sortuletelor" (pt cunoscatori)..

Atat...